Tidsbestilling kan ske på e-mail: christina@hestemund.dk eller Tlf: 41601304

Forespørgsler vedr. afholdelse af foredrag og workshops kan ske på tlf. 41601304

Priser

Prisen på tandbehandling og bidtilpasning er bla. afhængig af hvor mange heste der kan samles samme sted. I tabellerne herunder kan man se hvor meget rabat der kan opnåes. Behandlingerne kan sagtens kombineres så hvis der er 3 heste til tandbehandling og 2 heste til bidtilpasning, så er det priserne ved “5 heste” der skal kigges på, dvs. hver tandbehandling koster 1440,- og hver bidtilpasning koster 1800,- Priserne er inkl moms og medicin, men ekskl. kørsel.

Tandbehandling                                                                                  Bidtilpasning  

 

 

 

 

 

 

 

 

Tandbehandling

Den angivne pris er for en standard tandbehandling med tandraspning. Jeg bedøver altid, da det ikke er muligt at komme helt ind bagerst i hestens mund, hverken med spejl eller tandrasper, uden at hesten er afslappet – og heller ikke fair overfor hesten. Der bliver primært brugt el- tandrasper. Inden undersøgelsen bliver hesten undersøgt for ømhed i kæbeled og tungeben. Alle heste blive grundigt undersøgt for spidser, kroge, periodontitis (foderlommer), diagonalbid, karies m.m. Der vil altid blive brugt tandspejl. Til de hesteejere der ønsker det, bliver hestens mund også målt med en BitFit for at finde den optimale længde til hestens bid. Det koster ikke ekstra. Har man brug for mere vejledning omkring biddet så skal man bestille en Bidtilpasning.

Bidtilpasning/Ridecoaching

Bidtilpasning/Ridecoaching koster 2000 kr. i timen. Det er meget forskelligt hvor lang tid jeg bruger men typisk tager det 1  time. Går vi lidt over tid tager jeg ikke ekstra for det. Jeg er ved at lave en video der forklarer hvad en bidtilpasning indeholder. Så snart den er færdig så vil du kunne se den her. Hvis du ellers er i tvivl om det er noget for dig så ring gerne til mig på 41601304.

HUSK: når jeg laver bidtilpasning ser jeg altid hesten redet først, så husk at være klar på hesten til det aftalte tidspunkt.

Kørsel

Kørsel koster 5,- kr. pr. km. inkl. moms.

Jylland: kørsel udregnes fra 8300 Odder.

Sjælland og Fyn: aftales pr. gang

Forsikring

Hvis du har en sygeforsikring på din hest, så dækker den ikke tandraspning og korrektion af tænder. Hvis der derimod er tale om skader fx brækket kæbe, tandbylder og flækkede tænder er situationen en anden, men kontakt altid dit eget forsikringsselskab, da der kan være variationer selskaber imellem.

 

Chipmærkning

Den medicin din hest får i forbindelse med tandraspning og/eller efterbehandling, kræver som udgangspunkt ikke chipmærkning af hesten.

Leave A Reply (No comments So Far)

No comments yet