Priser

pr. 1/3/24

Tidsbestilling kan ske på telefon (her er jeg nemmest at fange) eller e-mail: tidsbestilling@hestemund.dk

tlf. 41601304

Forespørgsler vedr. foredrag og workshops kan også ske via tlf. eller mail.

Jeg har rabatordninger på alle mine behandlinger. De starter ved 3 heste samlet samme sted. Nedenfor kan du se mine priser. Man kan selvfølgelig godt få rabat ved at “blande” behandlinger sådan at der er rabat til alle, selvom man ikke har samlet tre eller flere til den samme type behandling.

*Alle priser er inklusiv moms

**Afbestillingsgebyr: Vær opmærksom på at hvis en behandling aflyses mindre end 24 t inden den skulle finde sted, koster det 500kr inkl. moms.

Tandbehandling inkl. medicin og ekskl. kørsel:
1925 kr

Den angivne pris er for mundhuleundersøgelse og tandbehandling inkl. eventuelle korrektioner af kind- og fortænder. Jeg beroliger altid hesten, da det næsten aldrig er muligt at komme helt ind bagerst i hestens mund, uden at hesten er afslappet – og det er heller ikke fair overfor hesten. Inden undersøgelsen bliver hesten undersøgt for ømhed i kæbeled og tungeben ligesom jeg også ser efter asymmetri i hovedet.

Til de hesteejere der ønsker det, bliver hestens mund også målt med en BitFit for at finde den optimale længde til hestens bid. Jeg tager gerne en snak om biddet og det koster ikke ekstra, men det er ikke muligt at sige hvilket bid din hest vil være bedst på, uden at se jer ride og se hestens reaktion på biddet, så skal vi lave en bidtilpasning i stedet:-)

Tandbehandling ved min. 3 heste samlet:
1725 kr
Osteopati- og akupunkturbehandling
1350 kr

Prisen dækker behandling og udgifter til akupunkturnåle.

Bidtilpasning, 1 hest:
2260 kr

En bidtilpasning varer ca. 1,5 time. Når jeg laver bidtilpasning ser jeg altid hesten redet først, så det vil typisk være sådan at rytteren har skridtet hesten varm når jeg kommer.

Bidtilpasning ved 3 eller flere samme sted:
2000 kr
Vaccination i forb. med anden behandling:
400 kr

Jeg lytter på hesten med stetoskop, hjerte, lunger, tarm og tjekker almen tilstand og tager temperatur. Prisen inkluderer dette og selve vaccinen.

Vaccination som eneste “behandling”:
850 kr
Kørsel
4,5 kr. pr. km. inkl. moms

Jeg deler kørsel mellem kunderne i området. Typisk ligger kørsel derfor på mellem 150-200kr. pr. mand for kørsel op til en time.

Jylland: Kørsel udregnes fra 8732 Hovedgård.

Fyn: Aftales pr. gang

Forsikring

Hvis du har en sygeforsikring på din hest, så dækker den ikke tandbehandling. Hvis der derimod er tale om skader fx brækket kæbe, tandbylder og flækkede tænder er situationen en anden, men kontakt altid dit eget forsikringsselskab, da der kan være variationer selskaberne imellem.

Chipmærkning

Den medicin din hest får i forbindelse med tandbehandling og/eller efterbehandling, kræver som udgangspunkt ikke chipmærkning af hesten.